BULGARIA destinatia ta de vara si de iarna!

SKI in BANSKO, pe scurt…

Cea mai moderna statiune de schi din Bulgaria !

SKI in BANSKO, pe scurt…
 Informatii despre statiune:

·      DOMENIUL SKIABIL: de la 925m pana la 2600m  ·   LUNGIMEA TOTALA A PARTIILOR: 70 km ·  CEA MAI LUNGA PARTIE: 2.5 km  ·  PARTII SKI CROSS-COUNTRY: 5 km  ·  INSTALATII SKI: 1 gondola, 9 telescaune, 5 teleskiuri  ·  BUCURESTI – PAMPOROVO 442 km

 Descrierea statiunii BANSKO:

· La 160 km de Sofia, iubitorii sporturilor de iarna pot beneficia de cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria. Bansko este amplasat la o altitudine de 925 m cu partii ce coboara de la 2600 m pana la 2000 m cu cel mai inalt varf Vihren de 2914m.

·    Bansko se bucura de zapada din luna decembrie si pana la jumatatea lunii mai, avand astfel cel mai lung sezon de ski. Statiunea a beneficiat de un process de modernizare ce se reflecta printr-un numar mare de hoteluri noi si multe alte facilitate pentru practicarea sporturilor de iarna, iar investitiile vor continua si in anii urmatori urmand ca vis-à-vis de telecabina sa se dezvolte o noua statiune cu hoteluri si apartamente luxoase.

·    Situat in apropierea raului Glazane, in partea de nord-est a muntilor Pirin, beneficiaza de un domeniu skiabil de 70km, avand cea mai lunga partie de 2.5km si 15 instalatii de ski.

 

SKI in BOROVETS, pe scurt...

Cea mai veche staţiune montana din Bulgaria, atestata in 1896 !

SKI in BOROVETS, pe scurt…

 Informatii despre statiune:

 ·    DOMENIUL SKIABIL: de la 1300m pana la 2560 m  ·  LUNGIMEA TOTALA A PARTIILOR: 58 km  ·  FACILITATI PENTRU BIATLON  ·   INSTALATII SKI: 1 gondola, 4 telescaune, 7 teleskiuri
·         DIFICULTATE PARTII:  Incepatori – 7 partii  ·  Usor – 6 Partii  ·  Intermediari: 9 partii  ·   Avansati: 4 partii

 Descrierea statiunii BOROVETS:

 ·         La doar 72 km de Sofia, se afla staitunea montana Borovets. Considerata una dintre cele mai modern statiuni din Bulgaria, Borovets este si cea mai veche, fiind atestata inca de la 1896. Pozitionata la o altitudine de 1390m beneficiaza de partii ce coboara chiar si de la 2600m.
·         Clima blanda si temperaturile medii de 4.8 C, fac din Borovets statiunea perfecta pentru practicarea sporturilor de iarna din decembrie pana in aprilie, dar si pentru relaxare si recreere.
·         Chiar daca Borovets este deschis tot timpul anului iubitorilor de munte, farmecul statiunii se resimte cel mai bine la venirea iernii, lucru ce atrage iubitorii sporturilor de iarna atat din Bulgaria cat si din alte tari.