Localizare:  Se afla la 5 km de orasul Rodos, in apropierea satului Koskinou.  Virginia Family Resort este un  resort mare aflat la doar 150 m de plaja, conceputa pentru a gazdui in special familiile.
Facilitati hotel: Pune la dispozitie un restaurant cu terasa, 4 piscine, 2 baruri si camere cu aer conditionat si balcon. La restaurantul Hotelului Virginia, care are o capacitate de 400 de persoane se poate lua masa tip bufet, precum si a la carte. La barul principal se ofera bauturi, iar langa piscina exista un snack bar care serveste preparate usoare.
Locul de joaca si sala de jocuri din cadrul hotelului ii vor distra pe oaspetii mai tineri. Exista, de asemenea, mese de biliard, jocuri video si un bar cu un colt de internet. De la mini-marketul proprietatii se pot cumpara ziare, produse de uz cotidian si suveniruri.
Facilitati camere: Oaspetii au la dispozitie o varietate de unitati de cazare cu aer conditionat si ofera vedere la mare, la piscina sau la gradina. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit si frigider.


Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5euro/camera/noapte

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion TSR-RHO 2020 Timisoara - Rhodos; Taxe aeroport; Transport Avion RHO-TSR 2020 Rhodos - Timisoara; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Virginia Family Resort, Rodos, Grecia

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020